We hebben een selectie gemaakt van de lekkerste stukken vlees van het rund. Elk stuk vlees wordt speciaal a la minute gesneden door onze gastheer Steak menu Entrecôte250 gr. €27,50 - 300 gr. €32,50 Entrcôte is een biefstuk met een lekker randje vet. De prachtige marmering van het stuk vlees is een pure smaakmaker. lees meer Rib-Eye250 gr. €28,50 - 300 gr. €34,- De rib-eye is wat vetter en zeer mals, het heeft een uistekende bite en is zeer smaakvol met een explosie ... lees meer T-Bone2 pers. ± 900 gr. €70,- T-Bone is een hemels geschenk voor echte steak lovers. Het is een lekkere combinatie van de ossenhaas en de dunne ... lees meer Picanha250 gr. €21,- - 300 gr. €25,- De Picanha, ook wel bekend als het staartstuk is een vrij onbekend juweeltje. Het is in Zuid-Amerika het meest bekende ... lees meer Tomahawk2 pers. · ± 900 gr. €75,- Tomahawk is een biefstuk met het hele rib intact. Dit lange bot wordt met veel zorg "gefrenched" (ontdaan van vlees ... lees meer